استخراج اسانس طبیعی رزماری توسط دانشجویان دانشکده ملی مهارت کشاورزی پاکدشت
استخراج اسانس طبیعی رزماری توسط دانشجویان دانشکده ملی مهارت کشاورزی پاکدشت
دانشجویان آدانشکده ملی مهارت کشاورزی پاکدشت در قالب پروژهای آموزشی ، پژوهشی موفق به استخراج اسانس طبیعی از گیاه دارویی رزماری شدند. این طرح با هدف ارتقای مهارتهای عملی و آشنایی دانشجویان با فرآیندهای صنعتی استخراج اسانسهای گیاهی اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده ملی مهارت کشاورزی پاکدشت، دانشجویان انجمن علمی این مرکز با همکاری گروههای آموزشی، موفق به استخراج اسانس خالص و طبیعی از گیاه رزماری شدند.
در این پروژه که با استفاده از روش تقطیر با بخار آب انجام گرفت، دانشجویان ضمن آشنایی با مراحل فنی فرآیند استخراج، توانستند اسانسی با کیفیت بالا و عطر طبیعی تولید کنند.
هدف از اجرای این طرح، پیوند میان آموزشهای نظری و مهارتهای عملی و آمادهسازی دانشجویان برای ورود به حوزههای پژوهشی وصنعتی است.
دانشکده ملی مهارت کشاورزی پاکدشت با اجرای پروژههای مهارت محور گام موثری در جهت تربیت نیروهای متخصص و کارآفرین برداشته است.
روابط عمومی دانشکده ملی مهارت کشاورزی پاکدشت