در حال بارگذاری ...
جمعه 17 مرداد 1404

تولید محصولات خیار گوجه وفلفل به روش هیدروپونیک وتولید محصولات سالم غذایی توسط دانشچویان وپرسنل مرکز

تولید محصولات خیار گوجه وفلفل به روش هیدروپونیک وتولید محصولات سالم غذایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده : تولید خیار گوجه و فلفل به روش هیدروپونیک و تولید محصولات سالم غذایی .
از ابتدای اردیبهشت ماه لغایت انتهای تیر 1404 با هدف تولید گوجه فلفل و خیار و نیز آموزش به دانشجویان مرکز مطابق با سرفصل دروس  رشته‌های تخصصی دانشجویان توسط پرسنل، اساتید و دانشجویان مرکز به روش هیدروپونیک انجام پذیرفت.
و در خاتمه محصولات غذایی سالم از گلخانه هیدروپونیک برداشت گردید.

روابط عمومی دانشکده ملی مهارت کشاورزی پاکدشت